Početna Kontakt Novosti Rabljeni strojevi

Stehr spezialmaschinen GmbH je renomirani europski proizvođač visoko kvalitetnih strojeva za specijalizirane radova kod gradnje i popravaka prometnica, kao i za poslove stabilizacije tla, prilagođavanju tla za tampon slojeve te recikliranje tla i otpada sa gradilišta. Stehr ima jedinstveni patent za SKF frezu za sanaciju revizionih otvora (šahtova) infrastrukturne mreže na prometnicama. Već tridesetak godina opremaju svoje kupce kvalitetnim rješenjima strojeva visoke kvalitete i raznovrsnosti.

 

SKF950 freza za sanaciju ulaza u revizione otvore (šahtove)na prometnicama. Uređaj omogućuje oslobađanje barem 15 pokrova šahtova u roku 1 sata nakon čega slijedi njihova sanacija po dobro osmišljenoj tehnologiji. Stroj se koristi i kod novogradnje prometnica.

SR uređaji za recikliranje izrađeni su kao priključak umjesto kopačke korpe na rovokopačima, a služi za dodavanje vezivnih sredstava, miješanje, drobljenje, prosijavanje i usitnjavanje gradilišnog i drugog otpada te tla kod iskopa prije ponovne ugradnje.

SBF freza za tlo je radni priključak na traktore koji omogućuje više aspekata rada. Snažnim zubima kvalitetnim, rješenjem prijenosa snage omogućuje drobljenje kamena i korijenja u tlu a ukoliko se dodaju vapno, cement ili aditivi, svojom rotacijom omogućuje stvaranje kvalitetne podloge za nove prometnice.

Pločasti kompaktori (vibro ploče) za priključak na sve radne strojeve. Kombinacijom broja ploča u setu i strojeva na koje se priključuju, omogućuju široki opseg primjene u svim vrstama građevinskih radova u niskogradnji.

SVR valjak za sabijanje. Iznimno visok stupanj statičkog sabijanja naslaga do 1 m, omogućuje sabijanje bez segregacije tla i habanja. Naročito je pogodan za problematična područja kao što su kosine i nasipi, rovovi za kanalizaciju. Visoki učinak bez motora, hidraulike, vibracija.

SGF rotaciona freza za kopanje kanala do širine 350 mm i dubine do 1200 mm. Kao priključak na traktore. Ekonomičniji uređaj od samohodnih kopača u toj kategoriji. Izrađuje precizne zidove kanala. Ima vlastiti pogonski hidraulični agregat koji koristi hidrauliku traktora.

 
Trelawny
Desoi
Trotec
HanseLifter
 
Morath

BelleGroup

 
 
 
 

Brojač posjeta

conter12

 

 

 

gore

Copyright  © RL STROJEVI 2010. Sva prava pridržana