Početna Kontakt Novosti Rabljeni strojevi

PACLITE je danas vodeći svjetski proizvođač malih građevinskih strojeva za radove u niskogradnji i visokogradnji. Moguće je da ste do sada imali kontakt sa strojevima ovog proizvođača, jer Paclite proizvodi strojeve za građevinske radove od 1975. godine, ali za druge proizvođače strojeva. Obzirom na promjene na svjetskom tržištu nastale uslijed recesije, Paclite je odlučio izaći na tržište kao samostalan brend. Zahvaljujući kvaliteti i iskustvu Paclite posjeduje sve značajnije certifikate kao što su ISO9001, TŰV, SGS. Asortiman obuhvaća radove na: sabijanju, miješanju, ugradnji svježeg betona, transportu na gradilištu, pumpanju, te rezanju i obradi površina.

Reverzibilne vibro ploče, sa benzinskim Honda i dizel Hatz pogonskim motorima. Asortiman je u opsegu od 195 do 438 kg.

Jednosmjerne vibro ploče sa izborom sile sabijanja, različitih veličina i širina ploče, za sve vrste tla i podloga. Prilagođene su i za sabijanje staza od betonskih tlakavaca te za sabijanje asfaltnih površina kod popravaka cesta. Težine ploča od 40 do 125 kg te izborom Honda i Hatz motora.

Stupni nabijači (skakavci) za kanale i staze, sa ugrađenim benzinskim Honda i Robin četverotaktnim motorima, radne težine od 70 kg, te dizelskim Hatz motorom, radne težine od 84 kg.

 

Dvobandažni valjci sa sjedalom za tlo i asfalt, potpuno hidrostatski pogonjeni. Radne širine od 900, 1000 i 1200 mm, te težina od 1600 do 2600 kg. Tu su i kombi valjci sa jednom metalnom bandažom te gumama straga od 2460 kg. U gami su i valjci s rudom - jednobandažni i dvobandažni za manje radove.

ROLLPAV 120 profesionalni uređaj za poravnavanje opločnjaka uz sabijanje podloge. Pri tome ne oštećuje rubove opločnjaka a istovremeno štedi vrijeme.

Opširan asortiman vibratora za beton obuhvaća vibratore sa mehaničkim pogonom, električne portabl vibratore, električne visoko frekventne vibratore te pneumatske vibratore.

Vibro letve sa pogonskim motorom različitih izvedbi, namijenjene za raspone od 2 do 4,25 m. Osiguravaju dubinu sabijanja i do 85 mm.

Profesionalne vibro grede za široke raspone betonskih ploha. Najprodavanija modularna greda na svijetu za širine do 20 m. Raznovrsnost modula omogućuje prilagodbu grede zadanim uvjetima na gradilištu. Pogon može biti električni ili benzinskim motorom.

Helikopteri (gladilice) sa preklopnom ručkom, podešavanjem nagiba lopatica i mogućnošću okretanja lopatica čime se produžuje radni vijek. U ponudi su helikopteri pogonjeni benzinskim i elektro motorom.

Motorizirani mini demperi sa pogonom 4x4 za prijevoz rastresitog i ostalog građevinskog materijala. Robustan dizajn, dimenzije te praktičnost omogućuju mu primjenu na gradilištu ali i na drugim terenima. U ponudi je i mini demper na gusjenicama.

Rasvjetni stupovi sa snagom metal-halide lampi 4 x 1000 W kojima je moguće osvijetliti do 4000 m2 terena. Trajanje žarulja je do 10000 radnih sati. Ugrađeni su kvalitetni Kubota dizel motori zvučno izolirani a na kućištu su ugrađene i utičnice za dodatni priključak električnih alata.

Profesionalne rezalice za asfaltne i betonske podove, sa mogućnošću rezanja reznim pločama od Ø350 do Ø500 mm. Moguće je postizanje dubina od 120 do 192 mm u svim vrstama asfaltnih i betonskih podnih površina. Pogonski motori Honda i Hatz dizel.

Potopne pumpe za ispumpavanje vode iz gradilišnih jama. Mogu usisati čestice veličine do 19 mm. Kapacitet pumpanja do 72 m3/sat. Pogon benzinskim Honda motorom te kao opcija Hatz dizel motorom.

 

 

Trelawny
Desoi
Trotec
HanseLifter
 
Morath

BelleGroup

 
 
 
 

Brojač posjeta

conter12

 

 

 

gore

Copyright  © RL STROJEVI 2010. Sva prava pridržana