Početna Kontakt Novosti Rabljeni strojevi

MACE INDUSTRIES ltd  je nastao iz čiste potrebe da se zadovolje određene potrebe u prijevozu građevinskog materijala na samom gradilištu. Budući da vlasnici tvrtke nisu uspjeli pronaći na tržištu zadovoljavajuće rješenje, odlučili su sami izgraditi strojeve. Danas su ti strojevi jedinstveni po kompaktnosti i praktičnosti za male građevinske poduzetnike. Uz male modifikacije ovi strojevi su primjenjivi i u skladištima gdje je potrebno prenositi robu sa jednog nivoa na drugi.

SHIFTA čine mini transportne trake sa usipnim košem i električnim pogonom kojima se rastresiti materijal može prebacivati na mjesto ugradnje ili teže dostupna mjesta. Raspoložive su duljine od 3,2 m,    4,4 m i 5,4 m.

SUPA-SCREEN je mini sito kojim se odvajaju sitnije čestice tla, građevinskog otpada ili agregata. U kombinaciji sa nekoliko sita i pokretnih traka dobije se mini separacija kojom se iz drobljenog materijala lako dobiju frakcije potrebne za određene marke betona.

BUMPA je mini pokretna kosa dizalica kojom se transportira materijal poput cigle ili crijepa na visinu do 3 kata. Uređaj se vrlo brzo i jednostavno demontira i premješta na drugu lokaciju u roku nekoliko minuta. Idealno za krovopokrivače.

UNI-LOADA je uređaj prilagođen prijevozu tereta u skladištima. Funkcija prijevoza u oba smjera te kompaktnost i brza demontaža omogućuju brzu manipulaciju robom na skladištu.

 

   Praktičnu primjenu ovih uređaj pogledajte na slijedećim video isječcima:

 

Trelawny
Desoi
Trotec
HanseLifter
 
Morath

BelleGroup

 
 
 
 

Brojač posjeta

conter12

 

 

 

gore

Copyright  © RL STROJEVI 2010. Sva prava pridržana