Početna Kontakt Novosti Rabljeni strojevi

MECBO s.r.l.  je jedan od vodećih Europskih proizvođača građevinskih strojeva za miješanje i transport svježeg betona. Osim pumpi i miješalica koje se ugrađuju na kamione ovaj proizvođač nudi i široki opseg takozvanih stacionarnih pumpi za beton za gradilišta kapaciteta od 15 m3 na sat pa sve do 145 m3. Osim toga tu su i pumpe za specijalne vrste betona. U sve pumpe je ugrađen patentirani sustav PULSAR koji omogućuje neometano kontinuirano pumpanje smjese betona.

Male jednoosovinske pumpe za beton kapaciteta do 15 m3 na sat. Upotrebljavaju se  za betone zrna veličine od 16-20 mm. Pogodne su za betone iz miksera kao i za lagane i specijalne betone, te za glazure. Također mogu biti izvedene u izvedbi na gusjenicama.

Pumpe namjenjene špricanim betonima. U prihvatnom košu ugrađen je mješač. Pogon dizel ili trofaznim elektromotorom. Kapacitet do 15 m3 betona na sat.

Pumpe za beton na podvozju sa jednom osovinom, velikog kapaciteta od 25 - 145 m3 betona na sat.

Pumpe za beton specijalne namjene ugrađene na podvozje po izboru kupca i prilagođene vrsti radova (kao npr. špricanim betonima u tunelima ili transportu betona u podvodnim uvjetima.

 
Trelawny
Desoi
Trotec
HanseLifter
 
Morath

BelleGroup

 
 
 
 

Brojač posjeta

conter12

 

 

 

gore

Copyright  © RL STROJEVI 2010. Sva prava pridržana