Početna Kontakt Novosti Rabljeni strojevi

ICS, poznati svjetski proizvođač uređaja za rezanje dijelova konstrukcija, specijalizirao se za proizvodnju lančanih pila koje režu klasične građevinske konstrukcije i prefabrikate od betona, cigle, kamena i slično. Lagano rukovanje, velika brzina rezanja i čisti rezovi odlike su ovih uređaja koji su namijenjeni profesionalcima u svim segmentima izgradnje objekata, od novogradnje do adaptacija i završnih radova.

Motorne lančane pile za probijanje i rezanje svih vrsta otvora u zidovima, podovima i betonskim prefabrikatima do 40 cm debljine.

Pneumatske lančane pile za probijanje i rezanje svih vrsta otvora u zidovima, podovima,betonskim prefabrikatima, te u željeznim cijenvima, do 50 cm debljine. Mogu rezati sa ProForce i PowerGrit lancima.

Profesionalne lančane pile sa posebno izrađenim PowerGrit lancima sa kojima se mogu rezati vodovodne i kanalizacijske cijevi od lijevanog željeza. Omogućuju rezanje cijevi sa jedne strane, u skučenom prostoru, pod vodom. Brži i sigurniji rad.

Profesionalne hidraulične lančane pile za probijanje i rezanje svih vrsta otvora u zidovima i podovima do 60 cm debljine.

Hidraulični agregati za pogon lančanih pila.

Pribor koji omogućava lakše rukovanje lančanim pilama.

               

 

 

 

 

 

 

 

 

Trelawny
Desoi
Trotec
HanseLifter
 
Morath

BelleGroup

 
 
 
 

Brojač posjeta

conter12

 

 

 

gore

Copyright  © RL STROJEVI 2010. Sva prava pridržana