Početna Kontakt Novosti Rabljeni strojevi

 

 

Doa srl je jedan od vodećih proizvođača hidrauličnih uređaja ne samo na talijanskom tržištu nego i u Europi. Kompanija Doa zapošljava inženjere sa strašću prema hidrauličnim uređajima koji svojim iskustvom i inovativnošću proizvode radne alate i uređaje u koje su utkana najmodernija rješenja i tehnologije od kojih su neka i njihovi vlastit patenti. Njihova misija je predvidjeti i saznati potrebe kupaca/izvođača radova te proizvoditi superiorne proizvode koji mogu raditi i u najtežim uvjetima na gradilištima. Doa proizvodi namijenjeni su tvrtkama koje ugrađuju i održavaju instalacije struje, vode, plina, kanalizacije, telefona, koje grade ceste i građevine visokogradnje kao i podvodne građevine i postrojenja, vojsci, vatrogascima i službama spašavanja. Proizvode iz asortimana tvrtke Doa sada možemo ponuditi i na našem tržištu.

Pogonski hidraulični agregati služe za pogon najrazličitijih alata i uređaja. Odlikuju se snagom i pouzdanošću u najtežim radnim uvjetima. U proizvodnom asortimanu su hidraulični agregati sa pogonom na benzin, dizel i električnu struju, a u tom programu se nalaze i hidraulički generatori struje te uređaji za zavarivanje.

Hidraulični čekići odlikuju se snagom i pouzdanošću pogotovo u uvjetima vlage, prašine i niskih temperatura kada klasični pneumatski alati zakazuju u radu. Asortiman čekića je od najmanjeg težine 14 kg pa do 20 kg. Posebna varijanta hidrauličnih čekića od 14 kg predviđena je i za podvodne radove.

Hidraulični pištolj za bušenje krunama u nekoliko varijanti može se upotrebljavati ručno ili na postolju. Također se proizvodi i varijanta uređaja za podvodne radove. Relativno mala težina i velika snaga omogućuju bušenje većih promjera u najtežim radnim uvjetima. Također se proizvodi u varijanti za podvodne radove.

Hidraulična udarna bušilica HD13 je alat koji zahvaljujući visokoj frekvencijei i udarnoj sili omogućuje maksimalnu brzinu bušenja u kamenu i betonu. Može raditi sa stansdardnim SDS MAX i SDS PLUS bitovima koje možete kubiti u svim prodavaonama alata. Također se proizvodi u varijanti za podvodne radove.

Hidraulične pumpe za ispumpavanje ili prepumpavanje vode iz građevinskih jama te kod poplava su jedan od većih asortimana tvrtke Doa. Odlikuju se robusnom ali i laganom konstrukcijom koja osigurava dugačak radni vijek, a jednostavnost u izvedbi omogućuje jednostavno održavanje i siguran rad. Pogon hidraulikom može biti od klasičnih hidrauličnih agregata pa do hidraulike teretnih vozila i radnih strojeva. Također se proizvode varijante pumpi koje se kao priključni alat priključuju na ruku radnog stroja (npr. bager) kojim se onda pumpa upravlja i premješta na mjesta iz kojih treba izpumpati vodu.

Hidraulična rezalica sa reznom pločom proizvodi se u nekoliko varijanti ovisno o pogonskom kapacitetu hidrauličnog pogona te veličini rezne ploče. Može se priključiti na pogonski agregat kapaciteta od 20, 30 i 40 l/min te raditi sa reznim pločama promjera od 350 i 400 mm. Mala težina,  snaga, te direktan prijenos omogućuju lagano upravljanje i efikasnost u teškim radnim uvjetima.

Centrifugalni ventilatori - aspiratori namjenjeni su ventiliranju prostora prije, za vrijeme i poslije radova, a naročito radova u opasnim, toksičnim, zapaljivim i eksplozivnim prostorima (poput tunela, podruma, spremnika, laboratorija, silosa, petrokemijskih postrojenja, skladišta opasnog materijala itd.). Robusna konstrukcija od stainless čelika, te zaštitni premazi čine ih otpornima na hrđu i kiseline. Proizvode se u varijantama sa benzinskim, električnim i hidrauličnim motorom.

Night Defender je teleskopski rasvjetni stup za ugradnju na krov vozila ili na teretni prostor vozila. Sklopiv je i zato primjenjiv na dijelovima vozila na kojima nije predviđena druga oprema a postavlja se u radni položaj u vrlo kratkom vremenu. Samo napajenje led lampi je iz strujnog kruga vozila od 12V ili 24V. Moguće je daljinsko žično ili bežično upravljanje rasvjetnim stupom. Namijenjen je vozilima vatrogasaca, civilne zaštite, službe spašavanja, vojske, policije, mobilnim radionama, te službama interventnih radova i popravaka.

Alat za ručno stezanje (zatvaranje) protoka u cijevima promjera i do 67 mm. Alat je robustan, jednostavan za uporabu i ne zahtjeva održavanje i podmazivanje. Ovaj alat je namjenjen za polietilenske cijevi za plin i vodu. Osim ovog alata Doa ima veće alate za stezanje polietilenskih cijevi većeg promjera te za stezanje čeličnih cijevi.

 

Trelawny
Desoi
Trotec
HanseLifter
 
Morath

BelleGroup

 
 
 
 

Brojač posjeta

conter12

 

 

 

gore

Copyright  © RL STROJEVI 2010. Sva prava pridržana